Vijesti

Ellie u The Last of Usu sada možete obući u Sopranos, The Wire i Mortal Kombat majice

Premda još uvijek traje borba s ne baš najboljim izdanjem The Last of Usa za PC, Naughty Dog nije zaboravio vlasnike PS5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PC igrači dobili su 1.0.2.1 zakrpu koja ne ispravlja najveće tehničke probleme, ali dobrodošlo je među igračima koji igraju s tipkovnicom i mišem budući da je podrhtavanje kamere prilikom sprinta sada optimizirano za taj način igranja.

S druge strane, zakrpa za PS5 verziju donosi ispravke preko 20 bugova, 18 gameplay poboljšanja i nove outfitove za Ellie. Companion likovi sada će češće bacati cigle na protivnike i spašavati igrače, popravljena je registracija metaka iz pušaka, u Speedrun modu timer sada staje tokom zacrnjenja ekrana, igrači mogu brže nastaviti s kretanjem nakon melee zamaha…

Međutim, najzanimljiviji su nam novi outfitovi za Ellie. Od sada joj možete obući Mortal Kombat, Game of Thrones, Sopranos, The Leftovers i druge majice velikih Warnerovih IP-eva.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano