Vijesti

The Last of Us na PC-ju iz prvog lica izgleda sjajno

Kada je The Last of Us prvi put najavljen za PC, najviše smo se radovali modovima. Vjerovali smo da će kreativci u communityju odraditi svoje i nismo razočarani. Prvi veliki moderski projekt je prerada The Last of Usa iz trećeg lica igranja u prvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Youtuber Voyagers Revenge je napravio manipulaciju kamerom, zumirao pogled i postavio ga negdje na razini očiju, što bez nekih posebnih preinaka te čak s defaultnim animacijama već sada izgleda jako dobro.

Dapače, izgleda impresivno, posebno u kombinaciji s ultra razinom vizuala u 4K i 60 FPS-a. Joel drži oružje baš kako treba, a realizmu pridodaje i blaga manipulacija filterima te najveća težina igranja, odnosno Grounded dodatno ojačan s modovima. Imerziju razbijaju tek sekvence kada, primjerice, Joel mora podići Ellie, gdje se kamera prebacuje u treće lice.

Mod za igranje The Last of Usa na PC-ju još uvijek nije spreman za preuzimanje, a Youtuber u ovom trenutku ne otkriva kada ga planira izdati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano