Vijesti

Epic Games je kupio Harmonix, kreatore Guitar Heroa i Rock Banda, radit će na Fortniteu

Stižu vijesti o novoj akviziciji, ne baš svojstvenoj Epic Gamesu. Studiji koje su dosad kupovali svi su odreda radili na popularnim online multiplayer naslovima, a Harmonix je nešto potpuno drugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Harmonix već desetljećima razvija glazbene ritam igre poput Guitar Heroa, Rock Banda, Dance Centrala i drugih, a sada će se pridružiti Epic Gamesu gdje će, između ostaloga, raditi i na Fortniteu.

Što je i u skladu sa smjerom koji Fortnite drži već godinama, a koji vodi u spajanje s čitavom zabavnom industrijom u svojevrsni meta svijet. Kolaboracije s pjevačima, filmovima i drugim fiktivnim univerzumima sve su češće i atraktivnije, a Harmonix će s bogatim iskustvom barem onaj glazbeno-interaktivni dio sigurno podići na jednu veću razinu.

Istovremeno, razvoj Rock Banda ide i dalje. Harmonix priprema nove DLC-ove, a planira se i nova, 26. sezona igre koja praktički dominira u svojoj niši.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano