Vijesti

Epic Games je kupio Harmonix, kreatore Guitar Heroa i Rock Banda, radit će na Fortniteu

Stižu vijesti o novoj akviziciji, ne baš svojstvenoj Epic Gamesu. Studiji koje su dosad kupovali svi su odreda radili na popularnim online multiplayer naslovima, a Harmonix je nešto potpuno drugo.

Harmonix već desetljećima razvija glazbene ritam igre poput Guitar Heroa, Rock Banda, Dance Centrala i drugih, a sada će se pridružiti Epic Gamesu gdje će, između ostaloga, raditi i na Fortniteu.

Što je i u skladu sa smjerom koji Fortnite drži već godinama, a koji vodi u spajanje s čitavom zabavnom industrijom u svojevrsni meta svijet. Kolaboracije s pjevačima, filmovima i drugim fiktivnim univerzumima sve su češće i atraktivnije, a Harmonix će s bogatim iskustvom barem onaj glazbeno-interaktivni dio sigurno podići na jednu veću razinu.

Istovremeno, razvoj Rock Banda ide i dalje. Harmonix priprema nove DLC-ove, a planira se i nova, 26. sezona igre koja praktički dominira u svojoj niši.

Podrži FFA

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo nekoliko pogodnosti.

PODRŽI NAS

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close