Vijesti

Eura i kartica još uvijek nema na našem PS Storeu. Zbog toga nas je zaobišla jedna od najboljih akcija godine

Tri puta godišnje PlayStation Store ima promociju popusta ispod 20 eura, što je u Hrvatskoj bilo “Games under 150 HRK”. Premda je danas na trgovinama u svim državama krenula ta ista promocija, na domaćem PS Storeu je nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AŽURIRANJE: Popusti su se naknadno pojavili i na domaćem PS Storeu, ali pod drugim imenom. Više možete pronaći ovdje.


Na akciji se pronašlo preko 400 naslova, pa budući da je promocija nedostupna u Hrvatskoj, odlučili smo pogledati cijene na susjednom slovenskom PS Storeu. Remake Resident Evila 2 za 10 eura nikad nije bio niže, najniže ikad su i Kena: Bridge of Spirits za 18 eura, Battlefield V Definitive Edition za 7,5€, Outlast i Outlast 2 za 2€ i 3€, Modern Warfare za 20€, Verdun za 5€, Kona za 3€ i vjerojatno još popriličan broj naslova koji su nam promakli.

Od ostalih popusta izdvojit ćemo Personu 5 koja nije često na akcijama za 15 eura, Yakuza Kiwami i Kiwami 2 za 5€, Xcom 2 za 2.5€, Thief za 3€, Dishonored Definitive Edition za 6€, remasterirani God of War 3 za 10€, Ghost Recon Breakpoint za 10.5€, Dying Light Definitive Edition za 10€, NFS Payback za 4€, Titanfall 2 za 4.4€, Deus Ex: Mankind Divided za 4.5€ te The Crew 2 Special Edition za 12€.

Sve ostale popuste, a ima ih preko 700 možete pronaći ovdje. Zašto je promocija nedostupna u Hrvatskoj? Za pretpostaviti je zbog tranzicije PS Storea na euro. Poslali smo upit PlayStationu te ćemo objaviti odgovor čim ga dobijemo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano