Vijesti

F1 23 neće imati podršku za PlayStation VR 2

Ovosezonska simulacije Formule 1 vraća se u lipnju s ažuriranim timovima i nadograđenom fizikom vožnje, nakon godine pauze vraća se i Braking Point kampanja, a vraća se i podrška za VR.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doduše, samo za PC. Premda je prije samo dva mjeseca izašao PlayStation VR 2, a PS5 je i više nego sposoban hardverski odgovoriti zahtjevima, EA i Codemasters odlučili su zaobići novi Sonyjev VR sistem. Sudeći po načinu na koji je sročeno priopćenje za novinare, EA do daljnjega ne planira podržati PS VR 2.

Šteta, jer Gran Turismo 7 sjajno se vozi u VR-u te kada ga isprobate i naučite se na taj način promatranja staze, automobila i okoline, teško se više vratiti na klasično igranje. A posebno to vrijedi ako posjedujete neki od kompleta volana.

Inače, kroz vikend je izdan novi trailer koji kroz 5 minuta prezentira nove promjene u gameplayu, a kojeg možete pogledati ispod. F1 23 izlazi 16. 6. za sve aktualne konzole i PC.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra