Vijesti

Fable će vjerojatno dobiti novi prikaz na Xbox Showcaseu

Prvi dan lipnja znači da možemo početi hajpati Xboxovu, ali i ostale velike prezentacije igara zakazane za prvu polovicu lipnja. Microsoft je posljednjih godina ostao prilično dužan, a po svemu sudeći, ovo će biti njegovo ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo prikaz Starfielda garantira puno zadovoljstva kod igrača, međutim, spreman bi trebao biti još jedan RPG. Tri godine od prvog CGI prikaza vrijeme je za konačno otkrivanje reboota Fablea Playground Gamesa, što nagovještava i sam Microsoft na društvenim mrežama.

Naime, novi video prati trag šljokica, što podsjeća na svjetlucave tragove u Fable igrama, a potom je tu i pozadinska glazba iz Fablea. Sve završava pozivom na Xbox Games Showcase, što ne ostavlja puno prostora za krive interpretacije.

Fable je navodno u uznapredovaloj fazi razvoja, igrivi buildovi testiraju se u nizu Microsoftovih studija, Playgroundu pomažu developeri Deus Exa, međutim, insajderi navode kako skori izlazak nije izgledan. Jedva čekamo vidjeti kako izgleda novi Fable.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano