Vijesti

Otkrivamo što ćemo sve raditi u Far Cry 6

Otkako je otkriveno prvih 5 sati igre prije nekoliko dana, internet je prepun videa, precenzija i prikaza novih mogućnosti za Far Cry 6. A sada je Ubisoft izbacio dosad najkompletniju najavu. Otkrivamo sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko je Dani Rojas?

Možete zaigrati kao muški ili ženski lik Dania Rojasa. U samom početku igre Dani pokušava pobjeći s otoka, međutim susreće Diega, sina Antona Castilla. Sam susret će pokrenuti lavinu događaja gdje će te se odjednom naći u borbi za budućnost Yare.

Što sve možemo raditi na Yari?

Yara je po svemu viđenom, najbogatiji Far Cry svijet dosad. Moći ćete igrati igru sami ili u kooperativnom načinu sa prijateljom, odnosno online matchmakingom. Mapa se sastoji od mnogo otoka, brda, a po prvi u Far Cry serijalu možete lutati gradovima. U prvim prikazima vidjeli smo da se vraćaju misije potrage za blagom, poznate misije iz Far Cry New Dawna i Far Crya 5. Također, tu su utrke automobilima, domino, te borbe pijetlova. Po prvi puta nakon trojke imat ćemo oluju i tropsku kišu!

Tko su nam prijatelji?

Yara je podijeljena u nekoliko regija, a svaka regija ima svoj vlastiti biom. Jedni od prijatelja su nam obitelj Montero, farmeri duhana s dugogodišnjom povijesti vezanom uz Yaru. Tu su i dvije mlade grupe, žrtve Antonovog brutalnog pristupa. Ne zaboravite i na amigose, zasad su prikazani krokodil (Guapo), slatki mali psić Chorizzo i kokot Chicarron.

Ni buddy ni friend. Amigo!

Što je Viviro?

Viviro je revolucionarni lijek za rak kojeg Anton koristi za pregovore s vanjskim svijetom. Kada je u pitanju lijek ne postoje granice, pa tako često susrećemo prisilan rad, zagađenja i vojnu brutalnost.

Resolver oružja i Guerilla kampovi

U kampovima ćete izrađivati nova oružja i započinjati važne misije. Također, u kampovima ćete po prvi put u serijalu svog lika gledati iz trećeg lica. Postoje brojna Resolver oružja, a kako biste iz izradili prikupljat ćete brojne resurse.

Sve napisano možete pogledati detaljnije u službenom Ubisoftom videu ispod.

Što kažete na novi info? Ne zaboravite, Ubisoft nudi besplatnu nadogradnju sa starih konzola na next gen konzole, kao i prijenos napretka u igri. Također, Far Cry 3 je trenutno besplatan, preuzmite ga ako to još niste napravili.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano