Vijesti

Ubisoft poklanja Far Cry 3

Ostalo je još točno mjesec dana dok Far Cry 6 ne ugleda svijetlo dana i otkrije nam da je još uvijek banana. Šalu na stranu, iako nam FC6 izgleda baš kao i Far Cry 5, a Far Cry 5 izgleda baš kao Far Cry 4, a Far Cry 4…! Ma nećemo dalje.

Uglavnom, ako nemate što igrati, a želite malo pucati i zapravo uživati u jako dobroj igri, onda ćete htjeti besplatno preuzeti Far Cry 3. Igra je besplatna sve do 11. 9., a sve što vam treba su PC i Ubisoft account. Igru možete preuzeti ovdje.

Iako je igra izašla prije 9 godina i dalje je riječ o jednoj od najboljih Far Cry igara ikada izašlih. Posebno svi pamte Vaasa koji je mnogima i dalje najdraži negativac u povijesti franšize. Možda ga konačno nadmaši Anton Castillo kojeg je utjelovio Giancarlo Esposito. Šteta samo što FC3 nije besplatan i za konzolaše.

Podrži FFA

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo nekoliko pogodnosti.

PODRŽI NAS

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close