Vijesti

FF7R dobio je save tranfer uz zadnju dogradnju

Neki dan izašao je patch 1.02 i uz njega sada možete pripremiti svoju zabilješku iz PS4 verzije za nadolazeću PS5 verziju. Radi se o save transferu koji je dostupan iz glavnog izbornika, a naravno on omogućuje da nesmetano nastavite na PS5 ako ste već igru završili, ili stali negdje na PS4 pa baš želite nastaviti na PS5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je problem u cijeloj ovoj priči jest da morate imati PS4 verziju instaliranu, pokrenuti igru, odraditi Upload Save Data kroz izbornik i tek tada ste spremni preuzeti zabilješku kroz odvojeno instaliranoj budućoj PS5 Integrade verziji. Uz podršku spremanja vaših in-game save fileova na PS+ Cloud servere nije mi baš jasno čemu potreba duple instalacije igre kako bi prenesli navedeno. Xbox to uredno odrađuje preko svojeg “Smart Delivey” sistema, pa se nadamo da će Sony barem isto omogućiti u budućnosti da izbjegnemo 200GB instalacija zbog ovakvih dogradnji.

Napomenuo bih i da je moguće uplodati više od jedne zabilješke, pa tako možete sve što imate pripremiti za PS5 verziju. Ja jesam. Još 4 dana i igramo Yuffie DLC.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano