Vijesti

Prvi prikaz Final Fantasy 7: Rebirth remakea potvrdio je trilogiju

Drugi dio Final Fantasy 7 Remakea dobio je prvi trailer, a samim time i svojevrsnu potvrdu kako radnju iz originala kroz remakeove vjerojatno nećemo dovršiti kroz narednih najmanje 5 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, trailerom je potvrđeno kako će dijelovi remakeova tvoriti trilogiju, a punog imena Final Fantasy VII Rebirth izaći će, kako nedefinirano kaže Square Enix, “naredne zime”, što može biti 2023., ali i 2024. Radnja Rebirtha odvija se nakon što družina predvođena Cloudom napusti Midgar, a kreativni direktor Tetsuya Nomura tvrdi da će neki novi igrači poželjeti igrati sedmicu upravo od ovog drugog dijela.

Nomura kaže kako razvoj brzo napreduje, a jedan dio tima već radi na trećem nastavku koji će “kompletirati seriju”. S druge strane, game director Naoki Hamaguchi slavodobitno poručuje kako je Rebirth “već ušao u punu produkciju”, pa smo zapravo svi zbunjeni u kojem stadiju razvoja je drugi dio remakea sedmice te kada bi trebao izaći.

Na kraju se obratio i producent Yoshinori Kitase koji kaže kako je izrada srednjeg dijela trilogije prilično izazovna, ali se nada da će, kao što je to često slučaj s filmovima, jednom povijest definirati drugi nastavak kao omiljeog među fanovima.

Sva trojica kažu kako će fanovi jako brzo shvatiti značenja podimena za sva tri naslova. Prvi je bio “Remake”, drugi je “Rebirth”, a ime trećeg i posljednjeg nastavka FFVII trilogije navodno će nas raspametiti. Pitanje je samo kada, jer sasvim je izgledno da ga nećemo zaigrati godinama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano