Vijesti

FFA Awards 2015 | Najemotivnija scena

Naša zajednica je odabrala pobjednika u još jednoj kategoriji. Spoilera nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine smo mogli uživati u sjajnim pričama prepune emotivnih i pamtljivih scena. FFA zajednica je odabrala igru s najemotivnijom scenom. Zaista je teško pisati o ovim naslovima jer ne želimo ništa spoilati i pokvariti samo iskustvo igranja onima koji još nisu odigrali nominirane igre stoga nećemo navesti o kojim se scenama točno radi.

Redakcija je za ovu kategoriju nominirala:

  • Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
  • The Witcher 3: Wild Hunt
  • Bloodborne
  • Ori and The Blind Forest
  • Undertale

Na zahtjev člana Bistric dodana je igra Life is Strange.

Bloodborne nije uspio osvojiti niti jedan glas. Iako je priča jako zanimljiva i prepuna zanimljivih i mračnih momenata mnogi su svoj glas dali drugim naslovima jer igra nema klasičan način pričanja priča, već od igrača traži potpunu pažnju i predanost kako bi spojili čitavu priču. Sama igre krije zanimljive i pamtljive likove kroz svoj atmosferičan svijet.

Ori and the Blind Forest i Undertale su osvojili po jedan glas. The Witcher 3: Wild hunt je završio na trećoj poziciji. CDPR je stvorio predivan svijet prepun zanimljivih likova koji su nam ponudili stvarno emotivne scene. Bilo da se radi o mainquestu koji je prepun epskih scena ili o brojnim manjim pričama koje su isto tako vrlo emotivne, Geraltova avantura nam je ponudila neke od stvarno najboljih scena ove godine. The Witcher 3: Wild hunt je već na našim FFA Awards-ima osvojio nagradu za najbolji soundtrack i najbolju priču.

mgsvtpp e3 03 l

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain završio je na drugom mjestu. Svi već znamo kakve moćne scene Metal Gear Solid serijal ima u svojim igrama, pa tako ni Kojimina završna igra u serijalu nije razočarala. The Phantom Pain ima mnoge mračne i osjetljive teme u svojoj priči, poput rasizma, genocida, rata, osvete, gubitka i PTSP-a. Neke od scena stvarno pozivaju na razmišljanje i bude snažne emocije.

CroZac_Drake je komentirao svoj odabir: “MGS V – koliko god je u nekim stvarima fulao, emotivnih scena nije falilo, a još kad su pritom tako fantastično napravljene, nisam imao dvojbe kome ću glas dat.”

Najemotivnija scena
Life is Strange

Life is Strange je za glas više odnio pobjedu. Ova avantura kroz svojih pet epizioda nam je ponudila jednu od najboljih interaktivnih priča i brojne emotivne scene.

Naš Bistric je prilikom predlaganja igre rekao: “Ne želim spoilati, ali nekoliko izbora u pojedinim epizodama su jednostavno najemotivniji trenutci koje sam ikad doživio pri igranju videoigara.”

CRO_Ghost je također komentirao: “Kao što sam rekao i u temi najbolje priče, reći ću i ovdje. Radi se o igri koja se isto kao i Telltaleove igre temelji na izborima koji kreiraju konačni ishod. Igra u kojoj oko vas ljudi moraju umrijeti, igra u kojoj ljudska psiha nailazi na prave zagonetke i istraživanja i pita se “tko je on”. Moja preporuka svima je da igru svakako odigrate, ako zbog ničega, onda zbog priče i ambijenta.”

https://www.youtube.com/watch?v=mpRhaXfvG_0

Tako je još jedna kategorija iza nas, a FFA Awards se polako približava kraju. Ostaju nam još velike nagrade pa će sigurno biti napeto stoga svakako pratite forum i dajte vaš glas.

Povezano