VijestiZanimljivosti

FIFA 21 narednih mjesec dana otkriva sadržaj paketića prije kupovine

U FIFA-i 21 krenuo je tzv. Festival of FUTball, a koliko je EA Sports ozbiljan da igračima ponudi jedno lijepo iskustvo najbolje govori činjenica da su sami sebi odlučili izbiti novac iz svog džepa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada poželite kupiti paketić, za vrijeme trajanja festivala do 16. 7. moći ćete vidjeti što se nalazi u njemu. Odvrti se animacija kao i inače, otkriju se sve kartice, a zatim imate mogućnost kupiti ili odbiti dobiveno. Nažalost, sistem se ne može abuseati budući da se nakon svakog odbijanja uključuje timer od 20-ak sati.

Ipak, stvar je mrvicu bolja kada znate da je timer ograničen na paketiće istog ranka. Primjerice, ako ste odlučili ne kupiti Prime gold players pack od 45 tisuća coinsa, timer se uključuje samo za tu kategoriju paketića, pa vam i dalje ostaje mogućnost pregledavanja prije kupnje, primjerice, Premium gold players paketića, ili Rare players paketića.

Timer za Prime gold players pack ističe za 17 sati, ali još uvijek možete pregledavati sadržaj za Rare players pack.

Dok god brojač vremena ne otkuca posljednju sekundu, uvijek se možete vratiti i kupiti taj isti paketić. Sve je zvučalo lijepo do timera koji kvari svu zabavu, ali i dalje se radi o korisnoj mogućnosti, posebno kod najskupljih paketića koje se inače ne biste odlučili kupiti.

Kada bi EA odlučio zadržati ovakav sistem, možda bismo se i vratili FUT-u. Možda.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano