Vijesti

EA obećava “godinu masivnih inovacija” u sportskim igrama

Andrew Wilson je na sastanku s investitorima iznio jako puno toga o narednim igrama iz Electronic Artsovih studija. Za novi Battlefield je izjavio kako će biti “istinski next-gen”, da bi zatim obznanio kako ćemo ga igrati i na starim konzolama. Nakon toga je hrabro nastavio i o sportskim igrama za koje su minimalne promjene iz godine u godinu postale industrijski standard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Širokoj postavi EA-ovih sportskih igara ove godine će se priključiti F1 2021 simulacija (nakon kupovine Codemastersa), PGA Tour Golf i bejzbol naslov Super Mega Baseball 3 nakon što je ovih dana kupljen studio Metalhead.

“Sve nove EA Sports igre dizajnirane su za next-gen platforme”, započeo je Wilson, pa nastavio – “one će nastaviti zabavljati preko 100 milijuna igrača.”

A zatim je poentirao – “sportske igre nastavit će graditi na postavljenim temeljima u godini koju će obilježiti masivne inovacije.”

Rast popularnosti Ultimate teama

Ipak, ništa konkretno nije otkriveno o postavi sportskih igara za narednu sezonu, a posebno nas zanimaju perjanice poput FIFA-e 22. Kakve točno inovacije će donijeti najpopularnija nogometna simulacija na svijetu? Grafika? Gameplay? Modeovi? To ćemo vjerojatno saznati negdje krajem idućeg mjeseca za kada je okvirno najavljen EA Play event.

EA se pohvalio kako je samo u prva tri mjeseca ove godine popularnost Ultimate Teama narastala za 30% u odnosu na prethodnu godinu. Tvrde kako je rast ostvaren zbog inovacija koje implementiraju iz godine u godinu. Ne znamo o kakvim inovacijama točno pričaju, ali nadamo se da će one biti veće i bitnije u novim igrama. Kao što se nadamo da će imati kako opravdati pad broja igrača jednom kada svijet izađe iz pandemije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano