Vijesti

FIFA 23 imala je rekordnu premijeru. Nikad nijednu FIFA-u dosad niste kupovali i igrali više

Kako se oprostiti sa stilom? Electronic Arts se s posljednjom FIFA-om uopće uoči razdvajanja puteva s FIFA-om kao organizacijom oprašta s nikad boljim rezultatima igranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S nikad više sadržaja, modova, igrača i timova, FIFA 23 je u prvom tjednu prodaje izbrojala čak 10,3 milijuna igrača, što je rekordna brojka za bilo koju EA Sports igru ikad, pohvalio se EA na službenoj stranici.

“Odgovor naših obožavatelja bio je nevjerojatan i oduševljeni smo što naša zajednica igra s omiljenim igračima i timovima u rekordnom broju”, poručio je generalni direktor franšize Nick Wlodyka.

Tolika popularnost ujedno je i još veći izazov za narednu godinu, jer EA već planira svoju vlastitu nogometnu igru. Bez FIFA-e koja je tražila previše novca, ona će se od naredne godine zvati EA Sports FC, a koliko samo ime zapravo vrijedi saznat ćemo negdje dogodine u ovo vrijeme.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano