Novo u kinima | Domoljublje i romansa

Slavimo Dan nezavisnosti, gledamo njemačke filmove, a sve ćemo začiniti romansom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20 godina nakon originala dolazi nam nastavak filma „Independence Day“. „Independence Day: Resurgence“ još će jednom donijeti invaziju aliena na naš planet, a za razliku od prvog puta, sada su ljudi ipak nešto spremniji. Još neke stvari koje se nisu promijenile su režiser pa će tako i ovoga puta Roland Emmerich dirigirati stvarima u filmu, a uloge će ponoviti Jeff Goldblum i Bill Pullman. Kao i uvijek u sličnim filmovima možemo očekivati veliku dozu američke propagande, a unatoč prosječnim prvim kritikama držimo nadu da ćemo dobiti barem solidan film dostojan originala.

https://www.youtube.com/watch?v=LbduDRH2m2M

Fack You Gohte 2“, ili po naški „Fak ju, školo“ nastavak je filma iz 2013. godine, a iskreno ni sami ne znamo što reći o ovom filmu pa ćemo vas samo ostaviti s trailerom kojeg će razumijeti samo oni koji pričaju njemački. Ljubitelji njemačkih filmova možda i zagrizu.

https://www.youtube.com/watch?v=Ueav4iE0gYI

Me Before You“ nakon dugo će vremena vratiti romansu na velika platna. Ova romantična drama ispričat će priču o ljubavi mlade žene i paraliziranog čovjeka o kojem se brine. U glavnim će se ulogama naći majka zmajeva Emilia Clarke i Sam Claflin, a za još nešto veći GoT ugođaj pobrinuo se Charles Dance. Kao što ste mogli i pretpostaviti ovo je još jedna priča prenesena iz knjige na ekran, a knjigu i scenarij napisala je Jojo Moyes. Prve kritike su prosječne, ali ljudima očito film paše jer njihove su ocjene zasada i više nego dobre. Savršen film za zaljubljene parove ili one vječite romantike.

https://www.youtube.com/watch?v=Eh993__rOxA