Film i glazba

Okršaj Batmana i Supermana

Novi, trominutni trailer za „Batman vs Superman: Dawn of Justice“ je vani, a pokazuje nam kako nas očekuje brdo akcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trailer nam pokazuje početke poznanstva Brucea Waynea i Clarka Kenta, a već na samom početku vidimo kako kod njih dolazi do razilaženja u razmišljanju. Napetost je prisutna od početka i samo čekamo trenutak kad će doći do dugoočekivanog okršaja.

Dobili smo i bolji uvid u lik Lexa Luthora, kojeg utjelovljuje Jesse Eisenberg, a čini se kako ćemo u filmu vidjeti začetke samog lika. Kosica je tu, a svi znamo da je pravi Lex ćelav, što ga, čini se, neće zaustaviti u svojim nastojanjima da naudi Supermanu.

Dosta je novih likova pokazano u traileru, sam trailer je uistinu odličan, ali dobili smo dojam kako trailer ipak previše pokazuje. Vidi se kako idu na privlačenje masa te pokušaj oduzimanja dio kolača Marvelu. Za fanove bi sigurno bilo bolje da su pratili Marvelov način i servirali nam malo misteriozniji trailer.

Nećemo vam ispričati o svemu što se vidi u traileru jer bolji je doživljaj kad to vidite svojim očima, a i da vam ostavimo i pokoje iznenađenje.

Ako ste jako osjetljivi na spoilere, preporučamo da izbjegnete gledanje trailera.

Sam film očekuje se u kinima 26. 3. 2016., mjesec dana prije izlaska novog Captaina Americe, a tko će odnijeti pobjedu na blagajnama vidjet ćemo u sredinom iduće godine.

https://www.youtube.com/watch?v=yViIi3gie2c

Povezano