Vijesti

Final Fantasy VII Remake predvodi PS+ listu igara za treći mjesec

Sony je službeno potvrdio koje to igre dolaze na PS+ u ožujku, odnosno u trećem mjesecu. Moramo priznati da popis nije uopće loš, ali nam se ne sviđa trik koji su izveli Sony (?) i sasvim sigurno Square-Enix.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, jako je pohvalno što će Final Fantasy VII Remake biti besplatan za PS+ korisnike jer riječ je o odličnoj igri, no ono što nije pohvalno je da PS5 igrači neće moći dobiti besplatnu nadogradnju na PS5 verziju igre. Dakle, ako želite besplatnu PS5 nadogradnju, igru morate kupiti po punoj cijeni.

Druga igra koju ćete moći preuzeti za PS4 je također jako kvalitetan naslov, a radi se o igri Remnant: From the Ashes. Riječ je o prilično teškoj (neki bi rekli Souls like) survival pucačini iz trećeg lica. Igra je pokupila mnogobrojne hvalospjeve igrača i kritike i svakako je isprobajte.

PlayStation 5 igrači dobit će igru Maquette. Maquette je prilično zanimljiv puzzler iz prvog lica koji će nam dobro upregnuti moždane vijuge. Igrači mogu manipulirati vremenom i objektima u sićušnom svijetu igre.

Posljednja PlayStation Plus igra za ožujak je VR pucačina – Farpoint. Također je riječ o vrlo kvalitetnoj VR pucačini. Možemo reći da je postava igara sasvim solidna. Ne zaboravite da je i Destructions AllStars dostupan za PS5 još idući mjesec.

Nove PS+ igre možete preuzeti od 2.3.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano