Vijesti

Fortnite je donirao više novca Ukrajini nego ijedna druga kompanija na svijetu

Osim što je na neko vrijeme isključio gradnju u Fortniteu, Epic Games je s početkom nove sezone Fortnitea odlučio sav prihod do 3. 4. donirati organizacijama koje pomažu stradalima u Ukrajini. Globalna popularnost Fortnitea je već danas, 4 dana uoči završetka akcije, donacijama debelo nadmašila sve druge kompanije na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, igrači su u samo 10 dana kupili mikrotransakcija za preko 100 milijuna dolara, a Epic Games će sve proslijediti najpotrebitijima. I tu ne staje, jer u narednih nekoliko dana očekuje se barem još nekoliko desetaka milijuna dolara dodatnog prihoda, ujedno i donacije za Ukrajinu.

Daleko je to više od ijedne druge kompanije na svijetu. Epicu se priključio i Microsoft, koji se odlučio odreći vlastitog dijela zarade od Fortnitea na Xboxu, što se također mjeri u milijunima dolara. A sudjelovati možete i vi. Kupovinom battle Passa, pretplatom na Fortnite Crew ili kupnjom bilo kojeg paketa skinova svoj novac donirate Unicefu i ostalim organizacijama koje brinu o stradalima u ratom pogođenoj Ukrajini.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano