Vijesti

Forza Horizon 4 se povlači iz prodaje

Manje od šest godina prošlo je od izdavanja jedne od najpopularnijih racing igara svih vremena. A krajem godine Forzi Horizon 4 bliži se konačan kraj.

Naime, najviše zbog licenciranja, kako automobila tako i glazbe, developer Playground Games, Forza Horizon 4 povlači se iz prodaje 15. 12. ove godine. To znači da igru više nećete moći kupiti na Steamu, Microsoft Storeu ili Xboxu, ali ako je već posjedujete, i dalje ju možete preuzeti te igrati kako i kada vam se poželi. Isto vrijedi i za ekspanzije te sav ostali dodatan sadržaj, ali on je već sada povučen iz prodaje i možete ga dobiti samo kupnjom Deluxe izdanja.

Tom prigodom igru će obilježiti posljednji festival, 77. po redu s posljednjom playlistom uopće. On kreće 25. 7., završava 22. 8. i to je posljednja šansa da zaradite pripadajuće Festival Playlist achievementse. Nakon toga i dalje ćete moći pristupiti Forza Events sekciji koja će okupiti selekciju dnevnih i tjednih izazova.

Što za Game Pass pretplatnike?

Što to znači za one koji Forzu Horizon 4 igraju na Game Passu? Igra se povlači i s Game Passa te ju kao pretplatnik više nećete moći igrati nakon 15. 12.

Međutim, ako ste u bilo kojem trenutku do 25. 6. kupili neki dodatan sadržaj, od Microsofta ćete dobiti kod za baznu igru, čime efektivno postajete vlasnici iste. U suprotnome FH4 možete nastaviti igrati isključivo ako ju kupite do 15. 12.

Igra

Povezano