Vijesti

Forza Horizon 4 stigla je na Steam, ali Microsoft ne želi da je kupite

Ekspanzija Microsofta prema Steamu nastavlja se jednim od najpopularnijih racera u posljednje vrijeme. Forza Horizon 4 nakon 3 godine ekskluzivnosti na Microsoft Storeu stigla je na Steam. Ali nikako ne s tretmanom kakav očekujemo od Microsofta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo cijena. Nakon tri godine ona je ista kao i na početku – odnosno iznosi čak 70 eura za standardnu verziju što baš i neće privući igrače. Odnosno, uvjereni smo, cijena je tu u službi poruke – “pogledajte, na Game Passu s Ultimate Editionom je za samo 5 eura!”

Kada smo kod Ultimate Editiona, ta verzija igre cijene 100 eura ne uključuje sve DLC-ove. Primjerice, Hot Wheels DLC, ako ga želite, platit ćete dodatnih 10 eura.

No cijena nije jedini problem. Steam verzija FH4 ne prati eventualni napredak s Game Passa, odnosno, ne možete prenijeti sav ostvareni napredak.

Dakle, Forza Horizon 4 stigla je na Steam, ali Microsoft kao da ne želi da je kupite. Glavna poruka, namjerna ili ne je – na Game Passu je povoljnije! U iščekivanju prvog sniženja…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano