Vijesti

U Forzu Horizon 4 dojurio je Rimčev C-Two

Forza Horizon 4 jedna je od najpopularnijih racing igara današnjice, Turn 10 i Playground Games redovito dodaju sadržaj, a unutar 10. serije nadogradnji najatraktivnija novost je naš, odnosno Rimčev C-Two!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preletjeli smo po Forza subredditu na Redditu i to je nešto što je gomila igrača tražila, a sad su i dobili. Zvijer od 1900 konjskih snaga koja do 100km/h dogura u tek nešto mrvicu više od 1.8 sekundi najbrži je automobil u igri. Zanimljivo, na službenom livestreamu čiji isječak možete pogledati ispod, kad je prezenter s C-Two dogurao do 250mp/h (oko 400km/h), čak se i moćni Xbox One X mučio učitati okolne teksture. To čak i nije najveća moguća brzina automobila, stoga ćemo ga trebati testirati sami u punoj snazi.

Podsjetimo se, ovo nije prvo Rimčevo gostovanje u videoigrama. Concept_One već smo imali prilike voziti u Driveclubu, dok su Cyclone i Concept_One_S klonovi Concepta_One i Concepta S u velikom GTA V.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano