Vijesti

Forza Motorsport je spektakl u novom gameplay traileru

Poboljšanja u novom Forza Motorsportu ima više nego što ih je bilo u Forzi 5, 6 i 7 zajedno, radi se o tehnički najboljoj racing igri ikada, uvjereni su developeri iz Turna 10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S preko 500 automobila i 800 unikatnih nadogradnji te 20 lokacija, bit će to najveća Forza ikada. Imat će dinamičnu promjenu vremena te dana i noći, ray tracing na čitavoj stazi u 4K i 60 FPS-a (ne navodi se hoće li tako biti na svim platformama), dinamičnu publiku i sve što smo vidjeli od gameplaya na Develope_ Directu izgleda točno tako, zapanjujuće dobro.

Developeri se hvale i autentičnim modelom štete, bit će skaliran do najmanje ogrebotine koja nastaje u koliziji s drugim automobilima i objektima. Međutim, datuma još uvijek nema i navodi se tek 2023. kao okviran datum izlaska.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra