Vijesti

FPS World War 3 koji se nada zamijeniti Battlefield ušao je u otvorenu betu

Kad već neće DICE napraviti novi moderan Battlefield, ima tko hoće. Poljski studio Farm 51 zbog rata u Ukrajini ranije ove godine je odgodio otvoreno beta testiranje svoje igre, jer uoči potencijalnog svjetskog rata nije vrijeme za igru sa svjetskim ratom u imenu, ali sada je ipak sve spremno za World War 3 otvorenu betu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možete ju preuzeti i igrati na Steamu, a jednom kada se sve ispegla i izađe iz Early Accessa developeri World War 3 planiraju izdati kao F2P naslov.

I ovo je jako dobra prilika da isprobate FPS koji nudi gotovo sve ono što očekujete od novog Battlefielda. World War 3 obećava jako puno, ali je u nekoliko navrata još od 2016. mijenjao smjer razvoja. Prva izvedba 2018. bila je toliko loša da su developeri odlučili povući igru i krenuti od nule.

Rezultat velikog reseta je ovo što vidite ispod, a prve recenzije na Steamu su podijeljeni dojmovi igrača. Neki kažu da je smeće, a drugi tvrde da je moderan Battlefield kakvog zaslužujemo. Najbolje je da isprobate sami, mi svakako hoćemo.

Povezano