Vijesti

Frigato: Shadows of the Caribbean je piratski RTS nastao po uzoru na Desperados i Shadow Tactics

Razvojni tim Mimimi Games uskrsnuo je RTS žanr odličnim Shadow Tacticsom, nastavio je s još boljim Desperadosom, a najbitnije od svega je to da je uvjerio druge razvojne studije da postoji tržište za ovakvim naslovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako nam je za oko zapeo piratski stealth RTS Frigato: Shadows of the Caribbean. Tzv. cone je posuđen od Mimimia te se, kako izgleda, Frigato igra slično poput modernih uzora. Preuzet ćete upravljanje šarolikom ekipom likova na putovanju Karipskim morem u zlatnom dobu piratstva, šuljat se gusarskim brodovima, lukama i mističnim otocima, a konačni cilj je poraziti Britansku kraljevsku mornaricu te ukrasti vrijedan plijen.

Fleksibilni protivnici

Zanimljivo zvuči činjenica da će se naredni leveli i svijet prilagođavati stilu igranja. Primjerice, ako preferirate ubijanje i torturu, možda ćete si olakšati rješavanje aktualnog izazova, međutim, kasnije će protivnici pojačati obranu te igra postaje teža.

Datum izlaska za Frigato: Shadows of the Caribbean još nije poznat, ali prvi demo igramo 13. 6. na Steamu u sklopu Summer Game Festa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra