Vijesti

FromSoftware navodno radi na novoj PS5 ekskluzivi: “Potpuno novi IP”

Kakva je budućnost PlayStationa? Na takva i slična pitanja je početkom ljeta odgovarao šef PlayStation studija Hermen Hulst, a nama zanimljivo bilo je to kako se na Kojima Productions i FromSoftware referirao kao praktički PS studije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Za mene nema razlike, svi naši partneri su djelom PlayStation studija”, izjavio je Hulst. Nakon Death Strandinga čini nam se da je Kojima ipak bliže partnerskoj suradnji s Microsoftom, no što sprema FromSoftware poslije Elden Ringa?

Uvijek dobro upućeni Nick (@Shpeshal_Nick) s XboxEre koji je prvi razotkrio Iki Island ekspanziju za Ghost of Tsushimu na XboxEra podcastu otkrio je kako će iduća FromSoftwareova igra biti ekskluzivan naslov za PlayStation 5.

“Miyazaki radi na njemu”, tvrdi Nick pa nastavlja – “nije Bloodborne, nije Demon’s Souls i radi se o potpuno novom IP-u koji nema konekcije s prethodnim PlayStation ekskluzivama.”

Informacije dobivene iz navodno pouzdanog izvora Nick je zaključio izjavom kako se radi više o souls igri nego što je to bio Sekiro i nego što će to biti nadolazeći Elden Ring.

Podsjećamo, ranije ove godine potvrđen je Sonyjev ulazak u vlasničku strukturu FromSoftwarea, odnosno Kadokawe – tvrtke koja vlasnik FromSofwarea. Radi se o malenom udjelu, manjem od 2%, a obje kompanije su potvrdile kako je ulaganje nastalo iz želje za obostranim produbljivanjem suradnje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano