Vijesti

FromSoftware zapošljava za “nekoliko novih projekata”. Jedan od njih navodno je PS5 ekskluziva

Poslije generacijskog uspjeha ostvarenog s Elden Ringom te nikad uspješnijeg nastavka Armored Corea, FromSoftware marljivo radi na Elden Ring ekspanziji, ali i na potpuno novim projektima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok čekamo potvrdu datuma izlaska za ekspanziju Shadow of the Erdtree, kojoj se ponizno nadamo negdje početkom iduće godine, FromSoftware u Japanu masovno zapošljava za razvoj novih igara.

“Pridružite nam se u našem idućem poglavlju, tražimo developere koji će zauzeti centralne pozicije u razvoju nekoliko novih projekata”, FromSoftware navodi u oglasima za posao. O novim projektima ne znamo baš ništa, međutim, nagađa se kako je barem jedan od tih nekoliko projekata u nekoj značajnijoj fazi razvoja.

U posljednje vrijeme ponovno se nagađa o ekskluzivnoj suradnji sa Sonyjem. Ona je posljednji put izrodila Bloodborne za PS4, danas kultni klasik, a novi zajednički projekt navodno je potpuno novi IP, PS5 ekskluziva više nalik Dark Soulsu nego Sekiru ili Elden Ringu. Suradnja sa Sonyjem ima smisla budući da od prošle godine japanski gigant posjeduje najmanje 14% Kadokawe, matične kompanije From Softwarea.

Povezano