Vijesti

Gabe Newell ne zvoni dvaput! Osobno isporučuje prve Steam Deckove

Suosnivač Valvea i jedan od najbitnijih ljudi gaming industrije, ujedno i jedan od najbogatijih, osobno isporučuje prve Steam Deck uređaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je opisao bitfiddler0 na Redditu, prošli tjedan primio je čudan email od Valvea s porukom kako će njegova isporuka Decka uraniti. Otišao je na put te ostavio suprugu da čeka dostavljača, koji se zaista i pojavio dan ranije. I to s fotografima.

“Je li Mike kod kuće?”, upitao je dostavljač. “Nije, ali možete meni ostaviti paket… I što je sa svim ovim snimateljima?”, zanimalo je suprugu, ne znajući tko je zapravo dostavljač. Kako je kasnije Bitfiddler0 otkrio na snimkama nadzorne kamere, bio je to GabeN glavom i bradom. Ostavio je uređaj i otišao dalje, voditi Steam ili tako nešto, što već rade izvršni direktori multimilijarderskih kompanija.

Da redditor ne laže uvjerili su nas iz samog Steama koji je jutros objavio video s druge strane vrata. Pogledajte kako se Gabe Newell snašao u ulozi dostavljača.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano