Vijesti

Gameplay za Resident Evil 4 prikazao je sjajne nove vizuale i gameplay promjene

Dugo smo čekali na prvi veliki prikaz Resident Evil 4 Remakea, a Capcom nije razočarao. Osim poboljšane grafike, možete očekivati i nekoliko bitnih gameplay poboljšanja kroz jedan klasični trailer i hands-on prikaz medija koji su dobili priliku odigrati jedan isti dio igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leon Kennedy prikazan je u ranom stadiju igre, lokacija će vam izgledati poznato, toliko da možete dobro ocijeniti koliko su napredovali vizuali. Okružuju ga Ganadi, a na kraju trailera Leon nekako uspijeva zadržati živu glavu pokraj lika s motorkom.

Ganadosi okružuju Leona na nove načine, ali glavni lik sada ima dostupne nove načine napada i obrane poput parryja s nožem. Prikazan je i Merchant od kojeg ćemo i dalje kupovati svašta, ali sada ćemo razmjenjivati drago kamenje za specijalne predmete.

Sve nekako izgleda mračnije, a bolje. Vjerno originalu, ali s novim promjenama koji ne zadiru u to iskustvo. Remake Resident Evila 4 izlazi na PS5, PS5, XSX/S i PC 24. 3. 2022.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano