Vijesti

Gears Tactics dolazi krajem travnja i sa sobom donosi najbolje od XCOM-a i Gears of Wara

Već legendarni akcijski serijal o mačo muškarcima okruženima željezom i mašinerijom koji spašavaju svijet od prijetnje neljudskih nemani počeo je eksperimentirati. Do sada poznat kao pucačina iz trećega lica koja se oslanjala na brutalnu blisku borbu i dinamično korištenje zaklona ovoga puta se vraća u prošlost i daje nam pogled s neba na bojište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tactics je spin-off koji je smješten 12 godina prije prvoga Gears of Wara te prati Gabea Diaza, oca Kait Diaz, jedne od centralnih figura nove trilogije. Ono što igru posebno odvaja od ostatka serijala je fokus na borbu na poteze inspiriranu XCOM-om. Igra će nuditi mnoštvo mogućnosti za uređivanje vlastitih Gears te će nas provesti kroz Seru u potrazi za ljudima željnima borbe i osvete kako bi se ponovno spasio svijet.

Ono što posebno veseli je dinamičniji sistem borbe na poteze koji odbacuje ograničenja XCOM-a i dozvoljava igraču da svoja tri poteza iskoristi u kojem god redoslijedu želi. Sve je popraćeno radnjom koja bi kvalitetom trebala biti kao da je riječ o jednom od glavnih nastavaka.

Ovaj odmak svakako nas veseli jer pokazuje da je Microsoft spreman eksperimentirati sa serijalom i voditi ga u drugim, svježim smjerovima. Gears Tactics privremena je ekskluziva za PC koja dolazi 28. travnja, dok će Xbox One dobiti svoju verziju negdje u budućnosti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra