Vijesti

Geoff Keighley najavio spektakl idući tjedan na Summer Game Festu

Najdraže doba godine za nas igrače kreće od idućeg tjedna i trajat će sasvim sigurno do kraja ovoga mjeseca. Lipanj je uvijek bio mjesec E3 sajma. Doduše, koncept se promijenio posljednjih godina što zbog korone, što zbog odluka velikih kompanija (Sony na tebe mislimo) da same održe svoje konferencije mimo E3 sajma. Tako će biti i ove godine, što znači da nas čeka mjesec prepun događaja. Već sad znamo kad će Nintendo i Microsoft imati svoje konferencije, a još uvijek čekamo da nam Sony otkrije svoje adute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već za koji dan nam počinje prava ludnica, a jedna od bitnijih konferencija održat će se u četvrtak od 20 sati po našem vremenu. Geoff Keighley će i ove godine održati Summer Game Fest 2021 konferenciju koja bi prema najavama trebala biti pravi praznik videoigara. Geoff je izjavio da nas čeka prikaz čak 30+ igara. Od toga ćemo vidjeti najave novih naslova i gameplay prikaz igara koje dugo čekamo vidjeti. Elden Ring? Moguće.

Ne sjećamo se kad nas je zadnji put Geoff razočarao, stoga s velikim zanimanjem čekamo konferenciju u četvrtak. Geoff je jedan od najutjecajnijih ljudi u industriji i budite sigurni da od njega možemo očekivati samo dobre stvari.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano