Vijesti

Ghost of Tsushima se dvije godine od izlaska približio velikom prodajnom jubileju

Jedan od najboljih naslova 2020. godine jučer je proslavio drugi rođendan, a tim povodom developeri iz Sucker Puncha pohvalili su se prodajnim i nekim drugim rezultatima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok kod nas Ghost of Tsushima nije dobio naročito veliku ocjenu, Goran (@foggy) zamjerio mu je manjak inovacija i jednoličnost borbi/neprijatelja, na Metacriticu drži prosječnu ocjenu 83/100, što također nije u skladu s najpopularnijim PlayStationovim IP-evima. Međutim, igrači ju vole, pa se Tsushima opasno približila brojci od 10 milijuna prodanih primjeraka.

Točnije, dosad je prodana u 9,73 milijuna komada, pohvalio se Sucker Punch. Što je fantastičan rezultat za jedan novi IP, u rangu globalno popularnih Call of Duty ili FIFA nastavaka te ne zaostaje previše za jednim drugim Sonyjevim IP-em koji je izašao mjesec ranije. Za Sony elitni nastavak The Last of Us Part II prodan je u 10 milijuna primjeraka, otkrio je Naughty Dog povodom najave remakea originala.

Sony je tako dobio još jedan ogroman IP, kojeg će njegovati poput The Last of Usa, Uncharteda, Spider-Mana, God of Wara, Gran Turisma i drugih. Film je u predprodukciji, a nastavak je, sve ukazuje na to, već u odmakloj fazi razvoja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano