Vijesti

Ghost Recon: Frontline battle royale ipak ne igramo danas, do daljnjega je odgođen

Danas je trebalo krenuti testiranje Ubisoftove treće battle royale igre koju nitko nije tražio. Ghost Recon: Frontline, čiju najavu igrači nisu dobro prihvatili, odgođen je do dalnjega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubisoftov studio iz Bukurešta poručio je kako su predani u namjeri da stvore najbolje moguće Ghost Recon iskustvo, stoga su odlučili odgoditi zatvoreno beta testiranje. Trenutna verzija Frontlinea očito nije bila dovoljno dobra, a kada imate backslash poput ovoga, onda morate biti bolji od prosjeka. Spomenimo samo da trailer na Youtubeu broji četiri puta više dislajkova od lajkova. Realno, igra ne izgleda loše, ali nije ono Ghost Recon fanovi žele.

Jednom kada izađe, Ghost Recon: Frontline igrat ćemo na mapi veličine 16 kvadratnih kilometara. Jedan meč igra preko 100 igrača u timovima po 3, a za razliku od drugih battle royale igara, u Frontlineu nema krugova koji se sužavaju. Pobjednik je onaj tim koji se uspije prvi evakuirati s plijenom, a twist leži u tome što su svi drugi igrači obaviješteni o lokaciji evakuacije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra