Vijesti

Ubisoft je otkrio Ghost Recon Frontline – besplatni battle royale za 100 igrača

Teško mi je uopće pisati ovakvu vijest. Razum mi kaže da nije fer osuditi igru prije nego je isprobam, no s druge strane, sjećam se svih sjajnih Splinter Cell i Ghost Recon igara koje smo igrali ranije. Današnji Ubisoft je kompanija koja je najavila svoju treću BR igru. Prve dvije su:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • Hyperspace
  • The Division Heartlands

Ubisoft je također kompanija koja je najavila svoju četvrtu free to play igru:

  • xDefiant
  • The Division Heartlands
  • Roller Champions
  • Ghost Recon: Frontline

I to nije sve – doći će nam još F2P igara iz Ubisofta. Valjda je idući na redu Splinter Cell battle royale. Ili možda Rayman vs Prince of Persia Battle Royale?

Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline

Ima li mjesta za još jednu BR igru na tržištu? Ekipa Ubisoft Bukurešta smatra da ima. Ghost Recon Frontline je u suštini FPS battle royale za 100 igrača koji prema riječima developera donosi dašak svježine u žanr. Vjerujemo da pri tome misle ponajviše na class based taktičke elemente koje igra donosi.

Frontline bi tako trebao igračima ponuditi veliku slobodu odlučivanja na koji način će preživjeti i ostvariti cilj, a obećana je i velika doza slobode kod taktiziranja. Veliku ulogu igrat će klase i odabir istih.

Ubisoft Bukurešt na igri radi tri godine, a po dobrom starom običaju – Frontline izlazi na sve moguće platforme. PC igrači imaju priliku prvi testirati igru već 14. 10. Ako vas zanima igra, prijaviti se možete putem linka.

Što igrači misle o još jednoj battle royale igri, najbolje pokazuje omjer lajkova i dislajkova na YouTubeu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra