Vijesti

Ghostwire: Tokyo se može preći za 15-ak sati

Desetak dana prije izlaska, konzolaška PS5 ekskluziva Ghostwire: Tokyo dobio je prelaunch trailer, ali i prve dojmove velikih medija i kreatora koji su imali priliku isprobati ga uoči izlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dopušteno je bilo pisati i pričati o prva dva chaptera ukupnog trajanja 5-7 sati i prvi dojmovi su solidni. Ghostwire: Tokyo je ništa poput poput The Evil Withina, debi naslova Tango Gameworksa. Elementi horora su blaži, a igra se poput nijedne druge igre dosad, prvenstveno zbog korištenja elementarnih moći u otvorenom Tokyju. Jedine veće zamjerke upućene su ka izvođenju gdje se ponekad osjeti drastičan pad performansi na PS5. Neki ultimativni konsenzus je taj da će se Ghostwire prvenstveno svidjeti ljubiteljima japanskog pristupa igrama.

A koliko će se igrati? Kreator Kenji Kimura je za WCCFTech otkrio da možemo očekivati oko 15-ak sati gameplaya prateći glavnu priču, a ako vas zanima i sporedni sadržaj, bližimo se 30-40 sati igranja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano