Vijesti

Ovo su Game Pass naslovi za prvu polovicu travnja. Dolazi jedan od najigranijih naslova prošle godine

Microsoft je potvrdio postavu naslova koji dolaze u prvoj polovici travnja. Pretplatnici mogu računati na nekoliko zanimljivih igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loop Hero je kartaško-taktička rogue-like igra, na Game Pass dolazi već danas, a osim što je jedan od najpopularnijih naslova prošle godine na Steamu, ruski studio Four Quarters igračima iz svoje zemlje slavno je dopustio piratiziranje igre.

Tower Defense naslov Tima Schafera Iron Brigade stiže 6. 4., Ghostwire: Tokyo nakon godinu dana ekskluzivnosti na PS5 dolazi na Xbox direktno u Game Pass 12. 4., Game Pass Ultimate pretplatnici mogu igrati NHL 23 u sklopu EA Playa od 13. 4., a ponudu će okruniti Minecraft Legends 18. 4.

Microsoft velike nade ulaže u novi Minecraft spin-off naslov, mješavinu akcije i strategije – Minecraft Legends. Kroz online PvPvE bitke igrači će se suočiti s Pilgrimima u obrani Overworlda.

Xbox Game Pass naslovi za travanj:

  • Loop Hero (Xbox i PC), 4. 4.
  • Iron Brigade (Xbox i PC), 6. 4.
  • Ghostwire: Tokyo (Xbox i PC), 12. 4.
  • NHL 23 (Xbox), 13. 4.
  • Minecraft Legends (Xbox i PC), 18. 4.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano