Vijesti

Glumac Mahershala Ali bio je u najužem izboru za ulogu Joela u The Last of Us seriji

Kada se prvi put pojavila naznaka mogućnosti The Last of Us TV serije, kao dobre izbore zazivali ste Nathana Fillona, Josha Brollina, Hugh Jackmana, Viggo Mortensena i druge. Srećom, ulogu je dobio Pedro Pascal, međutim, jedan drugi glumac bio je u najužem izboru producenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je bio Mahershala Ali, otkriva Jeffey Pierce u intervjuu za The Direct, glumac koji je dao glas Tommyju u igrama te se nadao isto reprizirati u nekom drugom formatu. “U početku su razgovarali s Mahershalom Alijem o ulozi Joela, što je bio očiti znak da ja ne bih glumio Tommyja”, kaže Pierce koji aludira na Alijevu boju kože. “Kada su odabrali Pedra, opet sam znao da je to to, da sigurno neću biti Tommym budući da sam dosta stariji od Pedra.”

Mahershala Ali dobitnik je dvaju Oscara za najboljeg sporednog glumca, ujedno je i prvi musliman nagrađen Oscarom. Pamtimo ga po odličnim rolama u Green Booku i Moonlightu, ali nikada nećemo otkriti kako bi funkcionirao kao Joel. HBO ga je želio, ali nije poznato zašto angažman nije realiziran.

Pierce u istom intervjuu otkriva još jednu zanimljivost. The Last of Us zamalo je postao animirana TV serija. Ozbiljno se razgovaralo o tome, tu bi Pierce vjerojatno dobio priliku reprizirati svoju ulogu, međutim, The Last of Us se u konačnici realizirao kao TV serija, i to jedna od najskupljih u povijesti. Pierce se na koncu ipak pojavio u TV seriji kao Perry, bradata desna ruka Kathleen u četvrtoj i petoj epizodi.

Inače, iza nas je sedma epizoda The Last of Usa, ovdje saznajte kako i gdje ju pogledati, a do kraja sezone preostale su još dvije epizode.

Povezano