Vijesti

Sedma epizoda The Last of Us TV serije prati Left Behind DLC. Evo kada i gdje ju možete pogledati

Zvijezda sedme epizode The Last of Us TV serije je Storm Reid. Ona je utjelovila lik Riley koju igrači poznaju iz Left Behind DLC-a za The Last of Us igru, a upravo taj DLC služio je kao podložak za novu epizodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o još jednoj flashback epizodi. Ona istražuje Ellieno prvo romantično iskustvo, dakle, još jedan gay odnos nakon Billa i Franka, kojima je produkcija posvetila čitavu treću epizodu. Homofobi su trećoj epizodi tada s tisućama jedinica jako umanjili ocjenu, a to 7 sati poslije premijere nove epizode zasad nije slučaj. Dok je treća epizoda “zaslužila” 27% jedinica, sedma epizoda trenutno broji 8% najnižih ocjena.

Mi još nismo pogledali Left Behind epizodu, stoga se sada nećemo upuštati previše u radnju, ali zato možete diskutirati s forumašima i ostalim čitateljima FFA u ovoj diskusiji.

Kako i gdje gledati sedmu epizodu The Last of Us TV serije?

Sedmu i preostale dvije epizode do kraja prve sezone možete gledati na dva načina. Pretplatom na HBO Max te na nekom od HBO kanala.

Na HBO Maxu nove i sve ostale epizode možete gledati već sada, a na HBO kanalima prva iduća prilika bit će na prvom programu u 20 sati, a potom u 21 i u 2 ujutro na HBO 3.

Povezano