Vijesti

God of War “fanovi” maltretiraju developere Sony Santa Monice slikama penisa

“Pa dobro ljudi, jeste li normalni?” Ovako bi glasilo legitimno pitanje koje bismo postavili svima koji rade posljednjih dana abnormalan pritisak na developere God of War: Ragnaroka, koji usput rečeno, nisu nikada obećali da ćemo ovaj tjedan saznati informacije vezane uz igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prašinu su podignuli industrijski insideri kao što su Tom Henderson i tzv. The Snitch, no niti jedan od njih nije kriv što su fanovi kompletno skrenuli s uma.

Sony je planirao danas otkriti datum izlaska Ragnaroka, ali sve je odgođeno u zadnji čas

Najpoznatiji čovjek gaming industrije, Jason Schreirer, potvrdio je kako je Sony za danas uistinu planirao otkriti datum izlaska igre, no sve je odgođeno u zadnji čas. Zašto i za kada? Ne znamo.

Nije dugo trebalo da se ponovno pokaže kako su PlayStation fanovi ujedno najgori i najbolji koje možete imati. Od psovki i prijetnji koje se šire društvenim mrežama, do slanja slika penisa ženskom djelu Santa Monica studija.

Možda maltretiranje nekome zvuči simpatično i benigno, ali nije. Kad smo zaboravili da su ljudi koji rade igre, samo ljudi? Kad smo zaboravili da su igre zabava, a ne povod za prijetnje smrću? God of War: Ragnarok će izaći i biti jedna od najboljih igara ikada. Svima nama je to jasno. Osim budalama koji slikaju i šalju svoje benigne penise.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano