Vijesti

God of War Ragnarok će završiti Nordijsku priču jer studio ne želi potrošiti 15 godina na trilogiju

Sviđa nam se ovakav pristup. Sony i developeri iz Santa Monice mogli su igrati na sigurno i milkati rebootani God of War s uspješnom formulom do iznemoglosti, ali odlučili su drugačije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kreativni direktor prethodnika i šef studija Cory Barlog još je jednom potvrdio kako će Ragnarok završiti Nordijsku priču. “Prvu igru smo radili 5 godina, druga će nam na kraju uzeti isto toliko…i ako malo razmislite, s trećim nastavkom bismo se približili periodu od 15 godina za ispričati jednu priču”, objasnio je za Kaptain Kuba Youtube kanal.

“Jednostavno bi bilo predugo”, otkrio je zaključak donesen s novim kreativnim direktorom Erikom Williamsom. “Kada smo vidjeli gdje smo, kada smo vidjeli što Erik želi s nastavkom, rekao sam – možemo sve to napraviti u Ragnaroku.”

Za Kaptaina Kubu nastavio je braniti odluku. Mogli su dodatno komplicirati priču, Nordijska mitologija je bogata i definitivno bi bilo materijala za takvo nešto, ali trajalo bi predugo. Povukao je paralelu s The Lord of the Rings trilogijom i iskustvom gledanja od 13-14 sati kroz kojih se zaključi priča, što smatra fantastičnim te se nada postići slično iskustvo s Nordijskim parom God of War igara.

Ragnarok je oduševio prikazom prošlog tjedna na PlayStation Showcaseu. Izlazi iduće godine na PS4 i PS5, ali još uvijek ne znamo točan datum.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano