Vijesti

Gotham Knights izvodit će se samo u 30 FPS-a na konzolama, a developer optužuje Xbox Series S

Da Gotham Knights ima samo jedan grafički mod igranja na konzolama možemo potvrditi i sami budući da ga za potrebe recenzije igramo već neko vrijeme, a nakon što su to priznali iz samog Warner Brosa reakcije ne prestaju pljuštati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači su razočarani, očekivali su više od naslova koji je odbacio konzole prethodne generacije, a najdalje je otišao developer iz Rocksteadyja, studija koji je DC vratio na staze slave u video igrama te koji je u manjem dijelu asistira u razvoju Gotham Knightsa. U nizu kasnije obrisanih tvitova, senior artist Lee Devonald branio je kolege developere iz WB Montreala, poručuje da nemamo pojma koliko teško je postići 60 FPS-a, posebno u generaciji konzola koju ograničava hardver na razini one prethodne.

“Najveći problem je GPU u Xbox Series S. Multiplatform igre uvijek moramo optimizirati imajući najslabiju konzolu na umu”, pojašnjava bijesni Devonald, a zatim priznaje kako bi bilo najbolje zaobići Series S, ali Microsoft ne dopušta izdati igru na Series X bez izlaska i na Series S.

Činjenica je da Devonald nije prvi istaknuti developer koji kritizira Xbox zbog slabljenja generacije, ali je isto tako činjenica da postoji pregršt naslova koji se sasvim ugodno igraju u 60 FPS-a unatoč dostupnosti na Series S. Nesposobnost developera ili Series S zaista toliko šteti novim igrama?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano