Vijesti

Gran Turismo 7 vozi se fantastično u VR-u. Pogledajte kako izgleda u usporedbi s PS5 izvedbom

Kada smo prije dva tjedna dobili PlayStation VR2, očekivali smo jako puno, međutim, svejedno smo se iznenadili tehničkim mogućnostima nove generacije VR-a na PlayStationu. Smatrali smo da vizualno ne može bolje od Horizon Call of the Mountaina, a onda se ažurirao Gran Turismo 7.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U naša dva dana druženja s GT7 u virtualnoj stvarnosti ostali smo impresionirani vizualima koji ne odstupaju daleko od onih na velikim ekranima. U 4K rezoluciji na zaslonu headseta te u 120 FPS-a, GT7 gleda se i vozi se spektakularno. Dok mi sastavljamo naše dojmove, Youtuber Cyucu1 sastavio je direktnu usporedbu VR i PS5 izvedbe.

Uvjerit ćete se sami, praktički je teško uočiti razliku. Premda na zaslonu headseta izgleda nešto mutnije od ovoga što gledate ispod, dojma smo da je PS VR2 stvoren za ovakve igre. Razina adrenalina je neusporediva s klasičnim igranjem, a kada tome pridodate volan, neiskustvo je neopisivo, a posebno će to cijeniti fanovi automibila.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano