Vijesti

Gran Turismo 7 vozit ćemo i na jednoj stazi u Hrvatskoj

Iako konačan popis staza za Gran Turismo 7 još uvijek nije službeno potvrđen, neke od njih otkrili smo kroz promotivne slike iz igre. Dosad to nismo uočili, ali u novi Gran Turismo vraća se i jedna staza iz Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U Europi se nalaze još neke od legendarnih staza.

To je Dragon Trail, fiktivna staza podno Biokova kod Baške Vode, a koja se vraća iz Gran Turismo Sporta. 5 kilometara duga staza sa svojih 17 zavoja često se pronađe na popisu omiljenih staza drugih igrača, a igrači su je toliko zavoljeli da je pronašla svoje mjesto u definitivno najiščekivanijoj racing igri 2022. godine, a možda i čitave generacije konzola.

Dok je Dragon Trail svoju premijeru doživio u GT Sportu, drago nam je što je povratak najavljen za dvije legendarne staze koje svoje mjesto nisu pronašle u toj igri. Radi se i Trial Mountainu i High-Speed Ringu koje će za ovu prigodu doživjeti i neke manje promjene.

Nažalost, nijedna od tri gore nabrojane staze neće se moći voziti bez internetske konekcije. Kako smo otkrili jutros, za vožnju kampanje i praktički čitave igre internet će biti obavezan.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano