Vijesti

Gran Turismo 7 za PS VR2 je potpuno ista igra kao i “pravi” GT7

Gran Turismo 7 će od prvog dana biti dostupan za PlayStation VR 2. To nije prvi susret legendarnog racing simulatora s VR-om. Gran Turismo Sport također je dolazio u VR izvedbi, ali samo s jednim modom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi vlasnici GT7 moći će zaigrati VR izvedbu bez dodatnog plaćanja, a igrači će uživati u cjelovitom iskustvu vožnje, sadržajno identičnom “normalnoj” verziji. Preko 450 automobila, sve staze i svi modovi, pa čak i online utrke podržani su za PlayStation VR2, uz jednu jedinu iznimku koja je i logična – splitscreen utrkivanje.

Yamauchi na PS Blogu obećava “zapanjujuće vizuale” zahvaljujući tehnologiji praćenja oka te iscrtavanja visokokvalitetnih tekstura u smjeru u kojem igrač gleda, što bi trebalo značiti praktički neusporedivo bolje vizuale u odnosu na prethodni PlayStation VR.

Lansiranje PlayStation VR-a 2 zakazano je za 22. 2. uz preko 30 launch naslova uključujući Horizon Call of the Mountain, Resident Evil Village, No Man’s Sky i druge.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra