Vijesti

GTA 5 najgledanija je igra na Twitchu u 2021.

Ako ste se ponadali da će se 8 godina stari GTA 5 pronaći u nekoj silaznoj putanji koja bi eventualno ubrzala razvoj GTA 6, morat ćemo vas razočarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GTA 5 je najgledanija igra u 2021. godini s preko 2,1 milijarde odgledanih sati javlja StreamElemets. To je 300 milijuna više od League of Legendsa na drugom mjestu i čak 1,1 milijardu više od Fortnitea na trećoj poziciji.

Evidentno je kako je velika većina odgledanih sati otpala na GTA Online, međutim, Twitch ne razlikuje single player kampanju od online komponente. Dok Rockstar ne prestane razvijati nove ekspanzije, kraj za GTA Online u ovom obliku se ne nazire.

Stopiranje razvoja jednog od najpopularnijih online iskustava današnjice bilo bi protivno svakoj logici. Shodno tome bit će zanimljivo vidjeti na koji pristup će se Rockstar odlučiti s novim GTA, te hoće li popularnost GTA Onlinea utjecati na kreativni smjer najiščekivanije igre modernog doba.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano