VijestiZanimljivosti

Ovo je najpopularnija streamerica i tek druga u top 100

StreamElements je u suradnji s analitičkom tvrtkom Rainmaker kreirao izvještaj o najpopularnijim streamerima u 2021. Saznali smo da je GTA 5 najgledanija igra današnjice, a otkriveni su i najpopularniji streameri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najpopularniji streamer je xQcOW u 2021. gledan je preko 2016 milijuna satai. Nekadašnji profesionalni igrač Overwatcha danas voli igrati GTA 5, Fortnite, Valorant i Apex, a i prethodne godine bio je najpopularniji na Twitchu.

Slijede ga loud_coringa, Gaules, MontanaBlack88 i auronplay. Svima njima svojstveno je to što streamaju prvenstveno igre. Prva streamerica poslije njih je Amouranth na 33. mjestu. Njezina lista streamanih “igara” izgleda ovako.

Izvor: Twitchtracker

Najpopularnija streamerica današnjice najviše se voli snimati u jacuzziju, a u trenutku pisanja ovog teksta u dekoltiranom božićnom kostimu slini po mikrofonu. To spada, valjda, u ASMR kategoriju.

Da se pokazivanje atributa gamerima isplati, pokazuje i njezina nedavna objava na Twitteru. Naime, ono joj je omogućilo investiciju od oko 4 milijuna dolara u benzinsku postaju.

A kada imate toliku popularnost, onda se dogodi i ovo. Da vam random fan pošalje PS5 kao božićni poklon. Doduše, sumnjamo da ju zanima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano