Vijesti

GTA insajder se raspisao o dodatnom sadržaju i novim gradovima za GTA 6

Tez2 jedan je od najboljih insajdera vezanih uz GTA serijal. S naglaskom na GTA Online redovito prije vremena otkriva većinom točne informacije o nadolazećem sadržaju, pa je u tom kontekstu zanimljivo što ima za reći za GTA 6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na GTA forumu osvrnuo se na golemi intervju s developerima novinara Jasona Schreiera i informaciju da će GTA 6 s vremenom dobivati novi sadržaj za jednog igrača, uključujući i nove priče te područja.

“Širenje tokom vremena” znači da se Rockstar vraća onome što je planirao za GTA 5 prije nego li je procvjetao GTA Online – piše Tez2. Otkriva kako je postojao plan da se GTA 5 proširi s Liberty Cityjem, od čega se odustalo 2015. jer popularnost GTA Onlinea nadmašila je inicijalno postavljene prioritete.

Prvo manje lokacije, a zatim veći gradovi

Tez2 smatra kako će se teritorij GTA 6 ispočetka proširivati manjim novim lokacijama, poput Cayo Perica iz GTA Online ili North Yanktona. “Ako budemo imali na sreće, s vremena na vrijeme možda dobijemo potpuno novi grad”, nada se.

I dok je sve iznad napisano iznad tek razmišljanje proizašlo kroz iskustvo bliske suradnje s nekim zaposlenicima iz Rockstara, Tez2 je u jednom od kasnijih komentara prenio navodnu izjavu osobe direktno uključene u razvoj GTA 6.

“Bivši developer iz Rockstara spomenuo je prijatelju da će “šestica” jako naginjati fotorealizmu. To je jedina natuknica koju sam dobio, a koja ima smisla”, navodi, a mi poučeni iskustvom prenosimo uz dozu opreza.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano