Vijesti

GTA Trilogija dolazi na Netflix

Kontroverzna GTA trilogija remastera trojke, Vice Cityja i San Andreasa dolazi na mobitele, ekskluzivno Netflix pretplatnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rockstarov Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition svim Netflix pretplatnicima stiže 14. 12., čime se katalog mobilnih naslova na Netflixu povećava na preko 80. Podsjetimo, Netflix pretplatnicima igre su na raspolaganju bez dodatnog plaćanja.

Trilogija na Netflixu uslijedila je nakon što se Wall Street Jurnal u listopadu raspisao o neopisivoj želji čelnika Netflixa da dovedu GTA na svoju platformu. Tada se spominjala mogućnost licenciranja i razvoja vlastite mobilne igre, a početak suradnje ipak je krenuo s portovima igara.

Netflix je dosad potrošio preko milijardu dolara u otvaranju prema gaming industriji, a Take-Two i Rockstar svakako su jako dobro tankirali ovom suradnjom. Sjajnu jesen nastavit će početkom prosinca za kada je najavljen prvi trailer za GTA 6 trailer.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano