Vijesti

GTA V se u 2020. prodao više nego u svim drugim godinama nakon izlaska; CEO Take Two upitan je o remasterima

Ovih dana sve velike svjetske kompanije objavljuju financijska izvješća za prethodne poslovne kvartale. Iznimka nije ni Take-Two, matična kompanija Rockstara (GTA, RDR).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš ovdje najviše zanimaju informacije o budućnosti GTA serijala, ali prije toga dobili smo jednu zanimljivu informaciju. GTA V se u 2020-oj prodao bolje u svim godinama dosad, osim u 2013. kada je izašao za PS3 i Xbox 360. Rockstar i Take-Two tako su dosegnuli nevjerojatnih 140 milijuna prodanih komada.

Tokom prezentacije jedan od analitičara zaključio je kako porpiličan broj od 140 milijuna igrača petice vjerojatno nije igralo neki od ranijih nastavaka, pa je upitao Straussa Zelnicka, CEO-a Take Two razmišlja li se o remasterima.

Dobili smo razočaravajući, ali istovremeno i zagonetan odgovor. “To je sjajno pitanje, ali tu bih se zaustavio. Sve informacije o GTA igrama doći će direktno iz Rockstar Gamesa”, odgovorio je Zelnick, a sam odgovor je ujedno i potvrda koliku slobodu ima ovaj studio. Kako i nebi, kada se radi o jednom od najuspješnijih developera na svijetu.

Kada smo kod remastera, ove godine GTA V biti će ponovno izdan u nadograđenoj izvedbi za nove konzole, a nagađa se kako bi sličan tretman trebao dobiti i prvi Red Dead Redemptoin.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano