Vijesti

GTA V se u Velikoj Britaniji i tijekom izolacije prodavao “kao lud”

Prisilna izolacija u vrijeme pandemije je prisilila pučanstvo da iskešira više love na digitalnu zabavu u vidu filmova, glazbe i (naravno) video igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Entertainment Retailers Association je tako izbacio prodajne podatke u razdoblju od 23.03. pa do 13.06. za Veliku Britaniju u kojima možemo vidjeti kako je u tom periodu najprodavanija igra bila FIFA 20 sa impresivnih 506,572 prodajnih primjeraka dok ju u stopu slijedi Call of Duty: Modern Warfare sa svojih 474,902 prodanih komada.

Ono što u cijeloj toj priči najviše fascinira je brojka igre GTA V. 7 godina nakon prvotnog izlaska i nevjerojatnih 135 milijuna prodanih primjeraka, ova igra se u vrijeme izolacije prodala u impozantnih 438,902 primjeraka. Ima li naznaka usporenja prodaje što se tiče te igre? Nije ni čudo da se Rockstaru uopće ne žuri s novim nastavkom. Zašto i bi? Kada ova trenutna zlatna koka i dalje nosi brdo jaja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano