Vijesti

Hajduk ima jednog zlatnog igrača u FIFA-i 22, a Dinamo njih 5

Novu sezonu FIFA-e za nas će definitivno obilježiti derbiji koje ćemo igrati s dva hrvatska kluba prvi put nakon FIFA-e 1999. Oni koji budu birali Hajduk igrat će sa slabijom momčadi, što je bilo i za očekivati s obzirom na rezultate iz posljednjih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daleko najbolje ocjenjen igrač iz oba kluba je Dinamov golman Livaković s ukupnom ocjenom od 82 (skok za 2). Slijede ga Oršić sa 77 (+1), Petković (pad za 1) i Ademi sa 76, a tek onda imamo Hajdukovog Livaju sa 75 koliko ujedno ima i Dinamov Ristovski (-1). Njih dvoje zatvaraju krug zlatnih igrača domaćih klubova u FIFA-i 22.

Livaja je u FIFA-i 21 bio kao igrač AEK-a s ocjenom 76, što znači da je unatoč boljim prezentacijama u Hajduku i povratkom u reprezentaciju izgubio jednu ocjenu, ali kao igrač bi mogao posebno biti zanimljiv za igranje budući da ima 5 zvjezdica za igru sa slabijom nogom.

Budući da Dinamo igra u Europskoj ligi, od njegovih igrača možemo očekivati i bolje Ultimate Team kartice ovisno o formi, dok, što se tiče Hajduka, teško je očekivati da će Electronic Arts pratiti HNL, što ujedno znači i da će Krovinović i Kalinić teško povratiti zlatnih 75 koliko su imali u prethodnim igrama kao igrači Aston Ville i Benfice.

Lista igrača Hajduka i Dinama po ukupnom ratingu:

  1. Livaković, 82, DInamo
  2. Oršić, 77, Dinamo
  3. Petković, 76, Dinamo
  4. Ademi 76, Dinamo
  5. Livaja, 75, Hajduk
  6. Ristovski, 75, Dinamo,
  7. Ivanušec, 74 (+3), Dinamo
  8. Theophile-Catherine, 73 (-1), Dinamo
  9. Kalinić. 73 (-2), Hajduk
  10. Lauritsen, 73, (+3), Dinamo
  11. Krovinović, 72 (-2), Hajduk

Sve ocjene Hajdukovih igrača pogledajte ovdje, a Dinamovih ovdje. FIFA 22 na sve aktualne konzole i PC izlazi 22. 9.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano